Eliza Hoxha, mysafirja e radhës në ‘KultWoman’

5 Mars, 2019 - 9:30 am

Do të jetë Eliza Hoxha, mysafirja e radhës në kuadër të ngjarjeve ‘KultWoman me…’.

Organizuar prej KultPlus – të parës gazetë online shqiptare për art dhe kulturë, me datë 6 mars duke filluar prej orës 17:00 mund ta takoni Elizën dhe ta dëgjoni rrëfimin e saj inspirues.

Eliza, një arkitekte dhe një artiste e formuar, do ta ndajë me audiencën tregimin e saj të suksesit, vështirësitë e këtij rrugëtimi por edhe përmbushjen e saj në të gjitha projektet që ajo i realizon me shumë sukses.

‘KultWoman me…’ e ka këtë qëllim, të sjellë në vëmendje gratë të cilat ndër vite i kanë dhuruar shumë artit dhe kulturës në vend.

Me Elizën përmbyllet cikli i parë i grave pjesëmarrëse. E nisëm me Leze Qenën, më pas me Pranvera Badivukun, Zake Prelvukajn, Ilire Vincën dhe Lejla Pulën.

Ngjarja mbahet në Qendrën Informative dhe Kulturore të Bashkimit Evropian.

Ju ftojmë në këtë ngjarje, e cila është e hapur për të gjithë.
‘KultWoman me…’ është projekt i realizuar prej KultPlus, i financuar nga Bashkimi Evropian në kuadër të ‘Kultura për Ndryshim’

Të fundit

Të ngjajshme