Eliza Vitija zë vendin e 4-të në garat e kërcimit dhe baletit bashkëkohor ’Stagecompetition’ në Shkup

20 Nëntor, 2021 - 10:15 pm

Eliza Vitija ka zënë vendin e katërt në garat e kërcimit dhe baletit bashkëkohor ‘Stagecompetition’ që po mbahet në Shkup.

Njofitimin e ka bërë shkolla e baletit ‘Angles’, në të cilën, Eliza Vitija është nxënëse.

Nga shkolla ‘Angeles’ shprehen krenarë për sukseset e nxënëses së tyre dhe i falënderojnë mësuesit për punën e bërë./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme