Eugent Bushpepa, Ermal Meta dhe shqiponja në Eurovizion

11 Maj, 2018 - 3:57 pm

Këngëtarët Ermal Meta dhe Eugent Bushpepa janë fotografuar gjatë festivalit Eurovizion duke bërë me duar shenjën e shqiponjës, simbolit kombëtar shqiptar.

Të dy këngëtarët nesër mbrëma do të ngjiten në Eurovizion për të kënduar për dy shtete, Shqipërinë dhe Italinë.
Ata duket se janë edhe miq të mirë pasi ka pasur fjalë të mira nga ana e të dyve për muzikën dhe stilin që ata kultivojnë.

Meta po bëhet një prej emrave më të njohur në muzikën italiane ndërsa Bushpepa ka marrë vëmendjen e duhur nga tërë kontinenti me zërin e tij të fuqishëm që këtë vit përfaqëson muzikën moderne shqipe në Eurovizion.

@ermalmetamusic A great and a humble artist #esc2018

A post shared by Eugent Bushpepa (@eugentbushpepa) on

Në Instagram, Bushpepa ka postuar fotografinë duke shkruar “Një artist i madh dhe i dashur” – për Ermal Metën.
Nesër mbrëma në finalen e Eurovizionit, Eugenti këndon i 12-ti me radhë ndërsa Ermal Meta do të këndojë i fundit, me numër 26. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme