Eurodeputeti Lukas Mandl përzgjedhë interpretimin e pianistes Lule Elezi, e prezanton në Vjenë (VIDEO)

23 Shkurt, 2021 - 7:00 pm

Me rastin e promovimit të librit “Kosovo and the Eu- State of Play” të eurodeputetit Lukas Mandl që është mbajtur së fundi në Vjenë të Austrisë, është prezantuar edhe interpretimi i pianistes kosovare Lule Elezi, interpretim që është përzgjedhë nga vet eurodeputeti, shkruan KultPlus.

Me këtë rast, interpretimi që është prezantuar në këtë eveniment është nga veprat e Beethoven, ku pianistja Elezi ka një numër të konsiderueshëm të interpretimit të veprave të këtij kompozitori.

Lule Elezi ka njoftuar për këtë paraqitje e cila është shprehur të jetë mjaftë e nderuar për këtë prezantim. KultPlus ju sjell më poshtë statusin e plotë të Elezit, sikurse që sjell edhe interpretimin e pianistes Elezi që është promovuar në këtë ngjarje me karakter ndërkombëtar.

Jam shumë e lumtur të ju informoj që një nga interpretimet e mia solistike nga kompozitori L.v. Beethoven është pjesë e prezentimit online të librit

“ KOSOVO AND THE EU- STATE OF PLAY” mbajtur më 17 shkurt 2021 në Vjenë.

Autori, Mag. LUKAS MANDL , është i njohur si Eurodeputet i Parlamentit Evropian (MEP) dhe politikan austriak që aktivisht punon për interesat e Kosovës.

Në këtë video mund ta përcillni performancën e Lule Elezit, pjesa e pianistes kosovare është prej minutës 31

Ai është mik shumë i çmuar i Kosovës.

Jam vërtet shumë krenare që për këtë eveniment kaq të rëndësishëm , vet Eurodeputeti Mag. LUKAS MANDL ka përzgjedhur një interpretim timin nga Beethoven të albumit që kam incizuar në Shtëpinë e Mozartit “ Mozarthaus” në Vjenë.

Në videon më poshtë , që është shkëputur nga ky eveniment mund të shijoni interpretimin tim🎶./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme