Filharmonia e Kosovës udhëton në Shkup me koncertin e Orkestrës Harkore

3 Mars, 2021 - 10:45 pm

Filharmonia e Kosovës këtë të shtunë do të vazhdoj më koncertin e Orkestrës Harkore që do mbahet në sallën e koncerteve të Filharmonisë në Shkup, shkruan KultPlus.

Koncerti i cili do të filloj në orën 19:00 do të ketë një numër të kufizuar të pjesëmarrësve, prandaj dhe rezervimi paraprak është i detyrueshëm.

“Numri i pjesëmarrësve që mund të marrin pjesë në koncert është i kufizuar. Për të rezervuar vendin tuaj, shkruani në [email protected] me titullin/Rezervim 03.03.2021 – Emri / Mbiemri. Përmes një e-maili ju mund të rezervoni maksimumi dy vende.”, thuhet në njoftimin e bërë nga ana e Filharmonisë.

Më poshtë mund të lexoni njoftimin e tyre të plotë:

Jemi të lumtur të ju njoftojmë se sezoni 2020/2021 vazhdon me koncertin e Orkestrës Harkore të Filhamonike të Kosovës në 6 Mars 2021 prej orës 19:00 në Filharmoninë e Maqedonisë – Salla e koncerteve në Shkup. Numri i pjesëmarrësve që mund të marrin pjesë në koncert është i kufizuar. Për të rezervuar vendin tuaj, shkruani në [email protected] me titullin / Rezervim 03.03.2021 – Emri / Mbiemri. Përmes një e-maili ju mund të rezervoni maksimumi dy vende. Për shkak të masave për të parandaluar përhapjen e Covid-19, mbajtja e maskës është e detyrueshme.
Ju falënderojmë për mirëkuptimin!/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme