Foto e rrallë e dy ikonave shqiptare në rininë e tyre

25 Qershor, 2020 - 3:58 pm

Dy ikonat e këngës shqiptare kanë qenë bashkë në Moskë.

Një foto e rrallë e Anita Takes dhe Vaçe Zelës në Moskë gjatë viteve 50-të është publikuar së fundi në rrjete dhe mban firmën e djalit të Anita Takes, Kujtim Prodani. Nëpërmjet kësaj fotografie konfirmohet shoqëria e vjetër e dy këngëtarëve edhe pse nuk është bërë asnjëherë publike.

Ajo çfarë vihet re është fakti se Anita Take është e veshur me kostum popullor ndërsa Vaçe Zela vjen në këtë fotografi me një pamje krejt të panjohur nga mosha e saj kur ishte mjaft e re. Të dyja janë një befasi për syrin. / Konica.al / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme