“Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri” (VIDEO)

24 Dhjetor, 2017 - 6:00 pm

Po e sjellim këngën “Gëzuar krishtlindjet dhe Vitin e Ri”, të kënduar nga Besa Kokëdhima, këngë kjo që u kushtohet festave të fundvitit, shkruan KultPlus.

“Gëzuar krishtlindjet dhe Vitin e Ri”, është publikuar në vitin 2013-të në kuadër të Albumit të Festave nga Besa./ KultPlus.com

Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri

Gëzuar Krishtlindjet
Gëzuar Krishtlindjet
Gëzuar Krishtlindjet
Dhe Vitin e ri

Rreth vatrës këndojmë,
plot dashuri
Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri
Me zemër urojmë bekime e hare
Gëzuar Krishtlindjet Gëzuar me ne

Të fundit

Të ngjajshme