Gipsy Groove dhe pesë këngët që ata i sjellin fuqishëm (VIDEO)

5 Nëntor, 2017 - 3:47 pm

Bendi kosovar Gipsy Groove, i cili është themeluar në vitin 2010-të, është një ndër bendet më të pëlqyera në vend.

Gipsy Groove ka gjashtë anëtarë dhe ky është mbase bendi i vetëm multi-etnik i cili përfshin rom, shqiptarë dhe turq në një grup të vetëm, të cilët i bashkon muzika më shumë sesa mund t’i ndajë përkatësia e tyre etnike.

Dhe mu ky fakt ka kontribuar që bendi të krijojë muzikë shumë unike që është miks i kulturave, këngëve dhe traditave të gjithë popujve të Ballkanit, e cila pëlqehet në secilin vend të rajonit.

KultPlus, po sjellë sot pesë këngë të interpretuara nga ky bend e që janë shumë të dashura për publikun:

“Ederlezi”, është këngën që Gipsy Groove e interpreton bashkë me Genc Salihun.

“Ballkan Mania”

“Opa Cupa”, këngë e interpretuar nga Gipsy Groove bashkë me Bendin Offchestra

“Djelem Djelem”

“Tutti Frutti”

Të fundit

Të ngjajshme