Grua

6 Qershor, 2020 - 10:25 pm

Nga: John Lennon
Shqipëroi: Bujar Meholli

Për gjysmën tjetër të qiellit

Grua, e kam vështirë të shprehem,
duke u dridhur nga emocionet e përziera,
unë jam përgjithmonë borxhli ndaj teje.

Grua, po përpiqem që të shprehem
e t’i shpërfaqë ndjenjat e mia
dhe falënderimet për ty,
ti ma ke treguar kuptimin e suksesit.

Oh, mirë.
Sa mirë.

Grua, ti e di mirë
që unë jam një vocërrak
i fshehur brenda burrit,
të lutem shumë
mbaje në mend
se jeta ime është në duart tua.

Më mbajë në zemrën tënde, grua.
Sado qoftë distanca
ne s’mund të rrimë larg njëri-tjetrit,
në yjet sipër nesh është shkruar kështu.

Oh, mirë.
Vërtet shumë mirë.

Grua, të përgjërohem,
më lër të të shpjegohem,
nuk kam menduar kurrë të të shkaktojë
dhimbje apo pikëllim
dhe ja ku po ta them përsëri
përsëri dhe përsëri:

Unë të dua, sot dhe përgjithmonë,
të dua sot e përgjithmonë…

Të dua, po, po.

1980 /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme