Grupi Ilirët në një incizim të viteve 80-të duke kënduar hitin ‘Kazanova’ (VIDEO)

10 Tetor, 2017 - 6:20 pm

Grupi muzikor Ilirët dikur gëzonin famë të madhe. I formuar në vitin 1981, Grupi Ilirët kanë sjellë ndër vite këngë të mira dhe hite.

Kënga e parë e grupit është titulluar “Merita” – këngë që edhe sot kujtohet nga gjenerata e cila u rrit me këngët e Ilirëve.

https://www.youtube.com/watch?v=-FoznziU1oo

Një incizim i ri e sjellë grupin duke performuar këngën e njohur “Kazanova”. Incizimi është në Youtube, ndërsa regjistrimi vjen nga Radio Televizioni i Prishtinës.

Në këtë grup me solistin Shemsi Krasniqi – Shemi, kanë parakaluar Agim Berisha, Shkelzen Veseli, Naser Abdullahu, Pren Berisha, Flamur Lokaj, Arben Godanca dhe emra të tjerë. / KultPlus.com

Të ngjajshme