Hapet aplikimi për Garat Ndërkombëtare të Muzikantëve të rinj ArsKosova 2018

6 Maj, 2018 - 7:00 pm

Aplikimi për Garat ndërkombëtare të muzicientëve të rinj ArsKosova 2018 tashmë është hapur dhe të gjithë të interesuarit mund të fillojnë aplikimet e tyre, shkruan KultPlus.

Kjo garë e cila është një ndër garat më të rëndësishme në Kosovë për të apasionuarit pas muzikës do të mbahen në Prishtinë nga data 1-3 qershor dhe organizohen nga Fondacioni “ArsKosova”.

Në këtë edicion të 14-të të garave do të garohet në 19 disiplina ku përfshihen: Violinë, Violë, Violonçello, Kontrabas, Kitarë, Piano, Flaut, Klarinetë, Bas Klarinetë, Saksofon, Fagot, Oboa, Trompë, Trombon, Korna, Tubë, Muzikë Dhome(Kamertale), Solokëndim dhe Solfezh.

Të interesuarit mund të aplikojnë për të hyrë në garë në linkun më poshtë por edhe të zbulojnë më shumë mbi festivalin duke përcjellë vegzën e dhënë në fund të artikullit.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiFjhbq2jsToHrhyRhBQGLTZjwNRiX_dEHtcwsoVsH7ssDSw/viewform

Garat ndahen në 7 kategori nga mosha 5 deri në moshën 26. Ndërsa aplikimi zgjatë deri më 25 maj. / KultPlus.com

https://issuu.com/arskosovafoundation/docs/aida-informacion-mbi-konkursin-arsk

Të fundit

Të ngjajshme