Imazhe nga koncerti madhështor “Quattro pezzi sacri”

10 Prill, 2023 - 7:00 pm

“Quattro pezzi sacri”, ishte një peformancë e cila mori duartrokitje të zjarrta nga publiku, shkruan KultPlus.

Këtë mbrëmje e bënë të veqantë performanca mes Orkestrës Simfonike dhe Korit të TKOB-së, pjesëmarrjes së veçantë të Korit të Filharmonisë së Kosovës, potenciali rinor i Orkestrës Simfonike të Forcave të Armatosura dhe Konservatorit Shtetërot të Salernos.

Kult Plus ju sjell imazhe nga ky koncert i mahnitshëm:

Të fundit

Të ngjajshme