Janar

7 Janar, 2020 - 12:00 pm

Nga grupi “Pilot”

Teksti: David Paton

Shqipëroi: Bujar Meholli

Janar
i sëmurë dhe i lodhur
ashtu ke rënë mbi mua

Më zhyt në melankoli
kur më sheh me ata sy
por mos u largo
mos u largo
janar
vetëm mos ji i ftohtë

Mos u zemëro me mua
kur të them se
ti më zhyt në melankoli
pa më shiko një herë
oh
janar
mos u largo
mos u largo

Jeta më bëhet më e gjallë
mund të ta dëshmoj
unë mund të nisem
të shkoj
gjithë botën mund ta zgjoj

Dielli ngroh
sikurse zjarri
vazhdo tej
mos u largo

Nxirrmë jashtë shtëpisë
sime të ëmbël
duhet të më njohësh
duhet të më tregosh
shumë gjëra
sepse ti ke qenë
rreth e qark botës
e ke ndjekur kudo atë

janar
i sëmurë dhe i lodhur
ke rënë mbi mua

koha fluturon
ditët me diell gjithashtu
ikin tutje-tëhu
edhe verërat angleze
janë zhdukur
shumë larg kanë fluturuar
e koha është e gjatë
ajo vjen e shkon

Të fundit

Të ngjajshme