Janë shitur të gjitha biletat për koncertin e Filharmonisë, koncerti do të transmetohet edhe LIVE

22 Dhjetor, 2018 - 8:36 pm

Këtë vit rreth 2 mijë njerëz kanë shfaqur interesimin e tyre për të dëgjuar këtë koncert. Pikërisht ky interesimi madh i ka vënë në hall drejtuesit e këtij institucioni.

Ditë më parë Filharmonia e Kosovës, bëri të ditur se ‘Koncerti i Viti të Ri’ do të mbahet në dy orare, në orën 17:00 dhe 20:00 më 23 dhjetor. Madje për këtë koncert ky institucion për herë të parë ndau edhe biletat të cilat ishin falas. Mirëpo tani të gjitha biletat janë shitur dhe duke parë interesimin e madh Filharmonia ka vendosur që këtë koncert ta transmetoj edhe LIVE.

“Të nderuar, ju kërkojmë ndjesë që bileta për koncertin e Filharmonisë së Kosovës të datës 23.12.2018 nuk ka më. Koncerti është organizuar në dy terminë vetëm për t’ju dhënë mundësinë sa më shumë të interesuarve për të ndjekur koncertin. Duke parë këtë kërkesë, Filharmonia e Kosovës në bashkëpunim me RTK-në do të bëjë transmetimin direkt të koncertit nga ora 20:00. Kosova nuk ka një sallë koncertale me parametra standard, andaj kërkojmë mirëkuptimin por edhe mbështetjen tuaj në kërkesën për ndërtimin e sallës së Filharmonisë së Kosovës. Ju faleminderit për mirekuptimin!”, është njoftimi i Filharmonisë./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme