Kënga e krijuar nga titujt e këngëve garuese në Eurovizion 2018 (VIDEO)

1 Maj, 2018 - 3:00 pm

KultPlus ju sjellë këngën e krijuar me titujt të këngëve garuese në Eurovizion për këtë vit. Këngën kjo e sjellë mjaft këndshëm nga Koonian.

EuroStory ka sjellë një këngë më një version mjaft interesant përmes këngëtarit dhe tekst shkruesit të njohur si Koonian. Ata kanë kërkuar nga ai që të realizojë një këngë bazuar në titujt e këngëve konkurruese në Eurovizion 2018.

Koonian është një tregimtar unik nga një botë tjetër. Ai krijon këngët popullore- ritmike me një skenë teatrale dhe i përziejnë ato me një rrëfim audio-vizual që i nënshtrohet zhanrit./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme