Kjo muzikë perlë nga vëllezërit Gërvalla (VIDEO)

17 Janar, 2020 - 1:04 pm

Sot janë bërë 38 vjet nga vdekja e Jusuf e Bardhosh Gërvallës.

Jusufi e Bardhoshi së bashku edhe me shokun e tyre Kadri Zekën kanë qenë veprimtarë të pandalur për lirinë dhe të drejtat e shqiptarëve.

Ata janë vrarë në një atentat në Untergrupenbach të Gjermanisë më 17 janar të vitit 1982.

Por veprat e tyre patriotike dhe kulturore nuk do të shuhen kurrë.

Janë tekstet e këngëve të vëllezërve Gërvalla që gjithmonë do të jenë pjesë e historisë së tyre të lavdishme. / KultPlus.com

https://www.youtube.com/watch?v=RfW7B01nao8&feature=emb_title

Të ngjajshme