Mbrëmja me Erza Muqollin do të mbahet në Bibliotekën Universitare në Prishtinë

24 Korrik, 2019 - 7:30 pm

Me datë 30 korrik, e keni mundësinë ta përjetoni një natë të veçantë me vajzën simpatike shqiptare që na bëri krenarë dhe vazhdon të na bëjë krenarë në Francë.

Erza Muqolli, me ftesë nga KultPlus, po vjen me një koncert në Prishtinë.

Ngjarja do të mbahet në ora 20:00, me 30 korrik, në Bibliotekën Universitare në Prishtinë. Kujtojmë se Biblioteka Universitare gjendet pas Bibliotekës Kombëtare.

Lokacioni ku do të mbahet koncerti është ky:

Ngjarja është pjesë e ciklit ‘Ta zbardhi ftyrën’. Hyrja është pa ftesa, pra e lirë për të gjithë adhuruesit e Erzës.

Të fundit

Të ngjajshme