Koreografi Nuha njofton se është duke punuar në një projekt artistik për Italinë

5 Shkurt, 2022 - 5:20 pm

Koreografi, Robert Nuha, ka njoftuar se është duke punuar për të sjellur diçka të re shumë shpejt, shkruan KultPlus.

“Mekanike” Vallëzoni dhe improvizoni derisa të gjeni një gjuhë të re trupi, diçka të ndryshme, diçka origjinale që duhet ta kërkoni thellë për të… më pas, sa herë që do të prodhoni diçka të re!”, shkroi ai në “Facebook”.

Nuha për KultPlus konfirmoi se ky është një projekt artistik për Italinë dhe do të vijë shumë shpejt.

Vallëzimi teatral ‘Totem and Taboo’ me koreografi të koreografit, Robert Nuha ka qenë pjesë e disa festivaleve viteve të fundit. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme