Kori Siparantum përfaqëson Kosovën në garën prestigjioze “European Festival for Young People”

22 Prill, 2024 - 12:00 pm

Kori Siparantum ka njoftuar se do ta përfaqësojë Kosovën në “European Festival for Young People”, që është një nga garat më prestigjioze të muzikës për të rinj në Neerpelt.

Në njoftimin e tyre thuhet se në Kori Siparantum do të jetë pjesëmarrës nga data 26 deri më 29 prill dhe do të jenë bashkë me 93 kore nga 19 shtete të botës.

Korali do të prezantojë një repertor të pasur me vepra nga autorë të shquar:

“Me nji lule” (With a Flower) – Memli Kelmendi

“A Little in the Dream, A Little Awake” – Baki Jashari

“Ta na Solbici” – Samo Vovkhttps://zeri.info/inarticle.html

“Atsalums” (Coldness) – Jëkabs Janëevskis

“En ‘s Avonds” – Arr. Memli Kelmendi

Memli Kelmendi, dirigjent

Gara do të mbahet  më 27 Prill, rreth orës 14:00 në CC Palethe Overpelt, ndërsa rezultatet e jurisë do të shpallën më 27 Prill në ora 17:30 në Sporthal Dommelhof.

Të ngjajshme