“Ku janë ato fusha ku ato kaçuba, vajza të bukura si n’vendin tim kund nuk ka”

11 Shtator, 2018 - 3:30 pm

Ka kaluar pothuajse një dekadë nga ikja e artistit të rrallë, Muharrem Qenës. Krijimtaria e tij artistike është e pasur me këngë të cilat edhe sot dëgjohen e si të tilla i kanë rezistuar kohës.

Sot po e kujtojmë artistin Muharrem Qena me këngën “Mallengjimi”, një prej këngëve më të bukura të bagazhit të tij muzikor, e cila flet për dashurinë ndaj vendlindjes.

Muharrem Qena vdiq më 24 shtator 2006 në Prishtinë duke lënë pas tij një veprimtari të gjerë prej shkrimtari, regjisori e këngëtari dhe mëse 200 shfaqje teatrale./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme