Kur Fitnete Rexha ‘me gëzim shkonte në punë’…

10 Korrik, 2019 - 4:41 pm

Titull interesant për një këngë, marrë parasysh se në Kosovë e Shqipëri ka plot të papunë, dhe plot që kanë punë por përtojnë të punojnë.

Fitnete Rexha, këngëtare e njohur nëpër gjenerata, dikur pati kënduar këngën “Me gëzim po shkoj në punë”.

Fitnete Rexha është “Artiste e Merituar”, një ndër këngëtaret më të shquara të muzikës popullore të Shqipërisë së Mesme, kryesisht të muzikës popullore qytetare tiranase. Ajo lindi në Tiranë më 3 prill 1933.

Vdiq në Tiranë më 14 gusht 2003.

Pamjet në videoklip janë nga kooperativat e kohës komuniste në Shqipëri, në vitet 70-të. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme