Kur Liljana Cingu vallëzonte ‘Shotën’ (VIDEO)

5 Shkurt, 2024 - 10:12 pm

Sot ka vdekur Mbretëresha e valles shqiptare, Liljana Cingu, shkruan Kult Plus.

Ajo ishte imazhi i Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore, që gjatë karrierës së saj u dha jetë më shumë se 200 valleve të ndryshme.

 ‘Mjeshtrja e madhe’ dhe  ‘Nderi i Kombit’ ishin tituj me të cilët shteti shqiptar e kishte nderuar Mbretëreshën e valles shqipe.

Më poshtë KultPlus ju sjell një një vallëzim të Cingut me vallen më të njohur në Kosovë, “Shota”/KultPlus.com

Të ngjajshme