‘Le t’më dënojë qielli, nëse jam i çmendur…’ (VIDEO)

20 Mars, 2021 - 2:28 pm

Kënga “Qielli” është vetëm njëra prej këngëve të grupit 7me7.

Grupi ka qenë i famshëm para disa vitesh në Kosovë e në Shqipëri, sidomos me këtë këngë dhe me refrenin “Le t`më dënojë qielli / nëse jam i çmendur / nëse bëj mëkat që të dua”.

‘Qielli’ vazhdon të mbetet ndër këngët më të dëgjuara të adhuruesëve të muzikës rock.

7me7 janë me origjinë nga qyteti i Ferizajt ndërsa ka kohë që nuk janë të aktivizuar në muzikë.

Të fundit

Të ngjajshme