Publikohet albumi i pianistes Lule Elezi, është incizuar në “Mozarthaus” të Vjenës

17 Qershor, 2020 - 7:22 pm

Pianistja Lule Elezi tashmë ka nxjerrur në dritë edhe albumin e saj të ri, shkruan KultPlus.

Elezi ka thënë se kjo është produkt i një pune shumëvjeçare pasi më parë kishte realizuar dhjetra koncerte në Kosovë dhe në botë.

“Albumi pritet të promovohet në Vjenë , si dhe të prezentohet para artdashësve kosovarë”, ka shkruar Elezi në llogarinë e saj në Facebook.

Këtu keni statusin e saj të plotë:

“Doli në dritë albumi im!

Mbas një përkushtimi disa muajsh doli albumi im. Është kurorëzim i punës sime shumëvjeçare mbas shfaqjes së dhjetëra koncerteve të mia në prani të auditoriumeve të respektuara në Kosovë, Evropë dhe në kontinente tjera të botës.
Albumi im është incizuar nga “ Austrian Gramophone” nê “ Mozarthaus” në Vjenë.
Albumi pritet të promovohet në Vjenë , si dhe të prezentohet para artdashësve kosovarë.
Veprat të cilat janë incizuar në këtë album janë vepra të njohura nga opusi i dy gjenive, Ludwig van Beethoven dhe Frédéric Chopin”.

Të fundit

Të ngjajshme