MKRS vazhdon diskutimet, në rend fusha e muzikës klasike

6 Dhjetor, 2021 - 3:07 pm

Ministria e Kulturës po vazhdon serinë e diskutimeve të hapura mbi kulturën, përmes bashkëbisedimit në mes të Ministrit Hajrulla Çeku dhe komuniteteve artistike.

Këto takime kanë për qëllim adresimin e sfidave të përbashkëta dhe fuqizimin e rolit të komuniteteve në zhvillimin e politikave.

Diskutimi i tretë do të fokusohet në fushën e muzikës klasike dhe mbahet me datë 10.12.2021, ora 16:00, në Teatrin Oda, Prishtinë.

Në njoftim gjithnjë e më tepër theksohet se për shkak të masave anti – Covid ju duhet të keni çertifikatën e vaksinimit. /KultPlus.com

Të ngjajshme