Nënë

21 Mars, 2020 - 8:00 pm

Nga: Luciano Pavarotti
Shqipëroi: Bujar Meholli

Nënë, jam shumë i lumtur
sepse po kthehem tek ti,
përmes tingujve të këngës sime
të tregoj se kjo është
dita më e bukur për mua,
pse duhet të jetojmë ndaras më?

Nënë, vetëm për ty
kënga ime fluturon lartë,
nënë, këtu pranë meje do të rrish
vetëm nuk do të jesh asnjëherë,
oh, sa shumë të dua!
Këto fjalë dashurie
zemra ime po i pëshpërit për ty.

Nënë, vetëm për ty
lartë fluturon kënga ime,
të dua aq shumë.
Do të rrish me mua,
unë s’do të lë më vetëm.

Nënë, kënga ime më e bukur je ti,
gjithë jeta ime ti je,
pjesën e mbetur të jetës sime
pranë teje do ta kaloj,
vetëm nuk do të të lë.

Mund ta ndjej dorën tënde të lodhur
nëpër kaçurrelat e mi të artë teksa kalon,
oh, e dëgjoj, e dëgjoj aq mirë zërin tënd
sikur pëshpëritje në një përgjumje,
dhe koka jote tashmë e bardhë
dua të qëndroj fortë brenda zemrës sime. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme