Nesër në Prishtinë diskutohet për orkestrat dhe financimin nga shteti

28 Mars, 2018 - 7:22 pm

Festivali DAM dhe EUICC – Qendra Informative dhe Kulturore e Bashkimit Evropian në Prishtinë, nesër sjellin diskutimin ‘Menaxhimi i orkestrës: A kemi nevojë për orkestra të financuara nga shteti?’

Në panel për të diskutuar do të jenë të ftuar Momchill Georgiev – Sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Punonjësve të Kulturës, në Sofje, pastaj Paul McEwen – Drejtor i “Orkestrës Simfonike të Bregut Perëndimor” Vancouver, Kanada si dhe Baki Jashari – Drejtori i Filharmonisë së Kosovës.

Diskutimi do të mbahet nesër, më 28 mars, duke filluar nga ora 13:00 në Qendrën Informative dhe Kulturore të Bashkimit Evropian në Kosovë. / KultPlus.com

Të ngjajshme