“Nuk më duhet pendimi yt asgjë, nuk dua të t`shoh më” (VIDEO)

14 Shtator, 2018 - 11:51 am

Shpesh duhet ta rikthejmë repertorin e këngëtares Eliza Hoxha, edhe për ta kthyer veten në një kohë tjetër kur albumet e saj ishin të fuqishme.

Nostalgjia e këngëve të Eliza Hoxhës e mishëron secilin.

Me disa albume dhe me këngë nga më të ndryshmet, shumë gjenerata janë rritur me këngët e Elizës. Rriten edhe sot.

Këngë më e veçantë është “Pendimi”. Një refren që këndohet edhe sot, kënga “Pendimi” e solli Elizën edhe me një videoklip në kohën kur u lansua.
Arkitekte dhe një udhërrëfyefe e kryeqytetit në një libër me përvoja personale, Eliza megjithatë qëndron më së miri në muzikë, aty ku ka shkëlqyer me shumë këngë e paraqitje.

Sot po e risjellim pikërisht këngën “Pendimi” të Elizës, pjesë e albumit “100 %” në vitin 2003. Në po këtë album kujtojmë edhe “Lart në Qiellin tim” apo “Bëhu më trim”, dhe këngë tjera të zërit të veçantë të Eliza Hoxhës. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme