“O sen s’kem pasë, po jemi dashtë” (VIDEO)

5 Gusht, 2018 - 10:30 pm

Albumi “One” që erdhi para tri viteve nga grupi “Troja”, u mirëprit nga publiku që s’kishte reshtur së dëgjuari “Trojë”-n përmes këngëve të albumit “Amaneti i Clown”-it, shkruan KultPlus.

Me një dinamikë të tingujve e zërit të thellë të Bujar Berishës, këngët e tij ishin bërë si një jehonë në përforcimin e zërave revoltues, që derisa dëgjojnë këngët e këtij grupi, i përcjellin në çdo fjalë.

Si pjesë e albumit “One”, kënga “A e man men” është veçuar nga shumë dëgjues të këtij grupi. Si një thirrje në të kaluarën, në kërkim të solidaritetit e dashurisë, kjo këngë u bë një rikujtim për historinë e dhimbjen e këtij vendi, e reflektim ndaj të sotmes.

KultPlus e sjellë këtë këngë së bashku me tekst, nga rok-grupi i përbërë nga vokalisti Bujar Berisha, Florent Bajrami në gitarë, Violand Shabani në trambor dhe Agron Ejupi në bas.

A e man n’men
A e man n’men a e manë?
Udhën deri ktu qysh kemi ardhë!

A e man n’men a e manë?
A e man n’men kush jemi kanë?
A e man n’men a e manë ti, venin tënd?
A e man n’men a e man, a e man n’men çfarë jete kemi ba?
A e man n’men a e man:
O send s’kem pasë…
Po jena dashtë.

A e man n’men a e manë?
Vajin e fëmijëve, n’men a e man?
A e man n’men, kur kemi thanë:
“A ka një Zot, Zot që na del krahë?”
A e man n’men a e man?
A e man n’men atë kohë vendin tënd?
A e man n’men a e man?
Kur u hap qielli engjëjt me i pa!

E kush kish thanë, kush kish thanë…?
E kush kish thanë, kush kish thanë…
Që n’kët ditë kemi me ardhë?

Të fundit

Të ngjajshme