Për Kujtim Paçakun që nuk kemi të drejtë ta kujtojmë!

18 Maj, 2018 - 8:53 pm

Merita Miftari / Facebook

Per Kujtim Pacakun qe nuk kemi te drejte ta kujtojme!
Kujtimi e di qe ju qe po thurni vargje melankolie jeni ne mase te madhe, tu e bo per credits! Kujtimi e ka pa kete perqeshje publike, sikurse ne kete video, qe i eshte bere atij dhe gjithe komunitetit jo-shumice ne Kosove. Perqeshja publike ishte transmetuar ne njeren prej televizioneve tona nacionale ne naten festive te Vitit te Ri, 2004 ose 2005. Kjo perqeshje publike ishte mundesuar- sponzorizuar nga drejtuesit e ketij mediumi, producenti aka cerkuzi, Naim Krasniqi dhe pehrihja e te gjitha koherave ne Kosove, DIVA, Adelina Ismaili. Ti qe e ke pa kete video, shiko edhe nje here. E, ti qe se ke pa kete video e degjuar kete kenge, degjoje sidomos nga min 3.38 vargjet ‘kasandra bre shtrigo mos rri ne vetmi eee, mos kofsha Sahit biciklla pa ti ba 10 fmi eee’….
Eeeeee…Kujtimi, une, ti edhe nja 200 veta e dijme qe aktivizimi politik, civil e qytetar ne Kosove eshte pune koti sa per te vjele para. Keshtu qe, mos!
#Mosbre

Të ngjajshme