Petrit Çarkaxhiu publikon këngën më të re, ‘Drenushë e trembur’ (VIDEO)

17 Tetor, 2020 - 8:38 pm

Grupi i njohur ‘Jericho’, njihen për tekstet e tyre të veçanta të cilat brenda vetes gërshetojnë herë një mister rreth një bote të panjohur, e herë vijnë në formë revolte mbi sistemin, shkruan KultPlus.

Solisti i grupit ‘Jericho’, Petrit Çarkaxhiu, para pak minutash ka pubikuar këngën ‘Drenushë e trembur’.

Bashkangjitur gjeni videon dhe tekstin e këngës.

Askush s’të njeh si të njoh unë

Askush s’të puth si të puth unë

Askush s’ti di dhimbjet pa fund

Askush s’ti njom plagët si unë

Por ti je një drenushë e trembur plot frikë

E çfarë mund të bëjë shpirt kur ti vetëm ikë

Në gurra e përroje shpëtimin kërkon

Por çdo gëllenjkë që pi veç më shumë të lëndon

Askush s’më njeh si më njeh ti

Askush s’më puth si më puth ti

Askush si ti dhimbjen s’ma di

Askush s’mi njom plagët si ti

Por unë jam si një drerë i trembur plot frikë

E çfarë mund të bësh shpirt kur unë vetëm ikë

Në gurra e përroje shpëtimin kërkoj

Por çdo gëllënjkë që pi veç më shumë më lëndon

Askush s’të njeh si të njoh unë

Askush s’të puth si të puth unë

Askush s’ti di dhimbjet pa fund

Askush s’të do si të desha unë./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme