Rave dhe Win Music Freedom perfundojnë sesionet e muajit Janar me STRATOS

28 Janar, 2021 - 1:14 pm

Stratos është DJ dhe producent nga Prishtina. Ai bëri paraqitjen e tij debutuese në Bahnhof Prishtina në 2017. Që atëherë muzika e tij ka marrë shumë forma dhe forma të ndryshme.

Ai është pothuajse gjithmonë i orientuar drejt klubit, me tendenca te muzikës Deep dhe Funky. Eklektik dhe me humor herë pas here, por i mprehtë, çdo herë.

Përmban kryesisht ritme të Deep Tech / Minimal, të cilat shpesh bashkohen edhe me Acid, Dub dhe Chicago House.

Stratos do mund ta dëgjoni në faqën zyrtare KULTPLUS në Facebook të dielen nga ora 21:00!

Mundësuar nga Win Music Freedom Kosova.

Të fundit

Të ngjajshme