“Rock për Rock” solli këngë origjinale nga rock bende shqiptare

25 Qershor, 2019 - 11:00 am

Për të tetëmbëdhjetën herë me radhë, muzika rock ka diktuar çdo lëvizje të publikut në festivalin tradicional “Rock për Rock”.

Rock – grupi nga Prishtina, “Telikput”, hapi mbrëmjen me këngë origjinale, ndërsa u pasua nga grupi tiranas “Ave Venus”.

“Rock për Rock”, çdo vit promovon grupe nga Kosova dhe vende të rajonit të cilat prezantohen me krijimet e tyre origjinale.

“Armadillo Blues Band” ishte mysafir special i mbrëmjes e me paraqitjen në skenë ka bërë që publiku t’i përgjigjet me entuziazëm këngës e performancës së tyre, që përfshiu edhe këngë të cilat datojnë qysh nga koha e para luftës.

Vokalisti i këtij grupi, Agron Bajrami, thotë se me këtë paraqitje, është bërë një përpjekje për të ndihmuar skenën e rokut, e cila po ecën mjaft mirë.

Synimi i këtij festivali është prezantimi i vlerave të muzikës rock, duke i sjellë publikut komponime origjinale të pjesëmarrësve.

Agim Berisha thotë se tkurrja në vetëm dy grupe pjesëmarrëse, ka ndodhur për shkak të kohës në të cilën është mbajtur ky edicion/KOHA/

Të fundit

Të ngjajshme