‘Shoqe shoqe a po flen, gjumi natën a të zen’

1 Prill, 2019 - 9:27 am

Kthimi në kohë gjithmonë na bën mirë, sidomos nëse kjo bëhet për momente të mira dhe me anë të muzikës.

Derisa Armend Rexhepagiqin së fundmi e kemi parë të rikthehet në skenë, Aida Baraku është rikthyer në prapaskenë – me tekste për koleget e saja.

Një këngë e dashur e saj është edhe kënga “Shoqet”, incizim visual të së cilës nuk gjetëm por e gjetëm këngën e cila të kthen pas në retrospektivë dhe të sjellë nostalgji.

Verë më të zymtë unë smbaj në mend,
Shoqe më sjemi zemra ma ndjen,
Përherë do të mbesin dy të vërteta,
Njëra e imja tjetra e jotja
E imja qe vuaj si kurrë më par,
Zotin e kam dëshmitar.

Gjethet u zverdhën unë ende hesht,
Dasëm ti ke e unë po vdes,
Se bashkë u ritëm bukën e ndam,
Jeta e deshi ta duam një djalë,
Unë sinqert me besnikëri ,
Ti fshehtas me dinakëri.

Shoqe shoqe a po flen,
Gjumi natën a të zen,
Zemra jote a e ndjen,
Jeta borxhet shpejt i kthen.

Shoqe shoqe a po flen,
Gjumi natën a të zen,
Ty trathtare sdo ta fali,
Tw premtova hej,
Spatëm kundra djalin.

Verë më të zymtë unë smbaj në mend,
Shoqe më sjemi zemra ma ndjen,
Se bashkë u ritëm bukën e ndam,
Jeta e deshi ta duam një djalë,
Unë sinqert me besnikëri,
Ti fshehtas me dinakëri.

Shoqe shoqe a po flen,
Gjumi natën a të zen,
Zemra jote a e ndjen,
Jeta borxhet shpejt i kthen.

Shoqe shoqe a po flen,
Gjumi natën a të zen,
Ty trathtare sdo ta fali,
Tw premtova hej,
Spatëm kundra djalin.

Të fundit

Të ngjajshme