Shpat Deda publikon videoklipi në formën e një animacioni tejet të veçantë për këngën ‘T’huj’

25 Tetor, 2022 - 12:18 pm

Kantautori Shpat Deda e ka publikuar videoklipin në formë të një stop motion animacioni për këngën me titull ‘T’huj’ nga albumi i fundit i tij ‘Rrugës’.

Kënga ‘T’huj’ ka tekst dhe komponim të Shpat Dedës, i cili e ka bërë edhe pjesën kryesore të aranzhmanit. Produksioni dhe incizimi live janë bërë në bashkëpunim të afërt me Dritëro Nikqin. ndërsa kënga është incizuar dhe miksuar në Studio C në Prishtinë me audio dhe miks inxhinier Dritero Nikqin. Masterizimi i këngës është bërë në studion Jammin Masters në Berlin me inxhinier masterizimi Cem Oral.

Animacioni që shihet në videoklipi është punuar nga Lorna Çekixhi dhe Joan Kamberaj nga Tirana. Lorna Çekixhi është përkujdesur për  konceptin, skenarin, dizajnin e karaktereve dhe të seteve, montazhën e ka bërë vet Shpat Deda ndërsa për rregullimin e ngjyrave është përkujdesur Rron Ismaili. / KultPlus.com

Shpat Deda – T’Huj (Official Video) – YouTube


Të ngjajshme