Siera, ylli i ardhshëm shqiptar i muzikës në Amerikë

24 Shkurt, 2019 - 9:25 pm

Siera Mollakuqe është shqiptarja që pritet të ketë shpërthimin e radhës në skenën muzikore në Amerikë.

Me prejardhje nga Prizreni, Siera, e lindur më 2001, në moshën pesëvjeçare u zhvendos në New Jersey, ku tregoi talentin për muzikë.

Pasi vijoi mësimet te studioja e Fernando Garibayt për muzikë, ajo u zhvendos në Los Anglese dhe tani ka pranuar ofertën nga “Success Entertainment” dhe po bën gati albumin e parë.

Ajo në “JETA” në KTV ka treguar detaje nga puna e saj dhe synimet që ka për të ardhmen.

Të fundit

Të ngjajshme