Të dua, të dua, të dua dhe ti e di

11 Shtator, 2018 - 5:07 pm

Kënga “Të dua” nga Ardit Gjebrea dhe Inva Mula.

Sa here dora ime prek trupin tënd të zhveshur
Dhe shtrati i djersitur ngjan me një re
Me duart që të dridhen
Me sytë e një fëmijë
Pa pritur me pyete: “A ka të tjerë si ne”

Pastaj ora ndalet dhe toka s’rrotullohet
Hëna plasaritet,nuk fryn me as erë…
Me muskuj të tendosur në pritje të një britme
Serish pëshpërite: “Do vdesim edhe ne?”

Të dua,të dua,të dua
Unë kaq di
Te tjerat nuk i gjejmë,nuk i gjejmë dot as unë as ti
Loti yt rrokulliset edhe zbret në gjoksin tim
Ne boten nuk e njohim, parajsën e dimë

Akrepat po levizin
Toka rrotullohet
Hëna e plotë…
Asgjë nuk pipëtin

Të dua, të dua, të dua dhe ti e di
Sa here s’ta kam thënë ta kam fshehur ,je vetëm ti

Dhe ndjej dorën tënde mbi trupin tim të zhveshur
Shtrati i djersitur
Kjo dritë kaq e zbehtë
Me gjunjë që dridhen
Me sytë e përhumbur, tani unë të pyes
“A ka te tjerë si ne?”

Dhe prapë ora ndalet dhe toka s’rrotullohet
Hëna plasaritet,nuk fryn me as erë…
Me muskuj të tendosur në pritje të një britme
Serish pëshpërite: “Do vdesim edhe ne?”
Të dua,të dua,të dua
Unë kaq di
Te tjerat nuk i gjejmë,nuk i gjejmë dot as unë as ti
Loti yt rrokulliset edhe zbret në gjoksin tim
Ne boten nuk e njohim, parajsën e dimë

Akrepat po levizin
Toka rrotullohet
Hëna e plotë…
Asgjë nuk pipëtin

Të dua, të dua, të dua dhe ti e di
Sa here s’ta kam thënë ta kam fshehur ,je vetëm ti./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme