“Të gjitha rrugët të çojnë në Tiranë”, koncerti zhvillohet nesër tek Amfiteatri i Tiranës

19 Qershor, 2019 - 8:27 pm

Koncerti “Të gjitha rrugët të çojnë në Tiranë” do të  vijë për publikun nesër në  Amfiteatrin e Tiranës tek Liqeni. Në  këtë koncert janë bërë bashkë  tetë  artistë  të  njohur, ku secili do të  këndojë  nga tre këngë . Këngëtarët vijnë  me këtë  koncert, duke ia dedikuar qytetit të  Tiranës, skenës së madhe të të gjithë artistëve.

“Të  gjitha rrugë t që  të  çojnë  në  Tiranë  është një  koncert që  do të  ketë  një  jetë  të  gjatë  edhe do të  vazhdojë  edhe në  vazhdim. Kemi disa surpriza, kemi menduar për një  shorte, edhe do të  ketë  edhe shumë  dhurata, që  do të  jepen në  fund të  koncertit”, shprehet këngëtarja Rovena Dilo.

Ndërsa, këngëtarja e këngës popullore, Maya Aliçka, e quan këtë koncert, një iniciativë shumë të mirë, sepse ka bërë bashkë artistë artistë të mirëfilltë të skenës sonë.

“Është  kënaqësi, sepse që të gjithë  kolegët që  janë  këtu, janë  të mrekullueshëm m edhe mera shumë të fortë të tregut. Është kënaqësi për mua, që të tillë emra janë bashkë”, shton Aliçka.

Këngëtarja Lori Kaçka, e cila do të vijë për publikun me këngën “I papamë” , shton edhe se: “Edhe pse jam korçare, nesër kam menduar që  të  këndojë  një  porpuri të  Veriut, “Vallja e Tropojës” dhe të  Rugovës, mendova që  ta sjell në  një  lloj kolazhi”.

Organizatori i koncertit na zbulon edhe emrat e artistëve të  tjerë  pjesëmarrës.

“Janë  gjithashtu artistët Eranda Libohova, Remzie dhe Nexhat Osmani, Selami Kolonja, Gili, Orgesa Zaimi”, shprehet Eraldo Rexha.

Koncerti zhvillohet në  datë  20 qershor në  Amfiteatrin e Tiranës tek Liqeni.

Të fundit

Të ngjajshme