Thirrje për mbështetje financiare për prodhim të audion incizimeve në fushën e muzikës

5 Shtator, 2017 - 1:27 pm

Drejtoria për Kulturë në Komunën e Prishtinës duke u mbështetur në vendimin për kriteret dhe procedurën e ndarjes së subvencioneve ka hapur thirrje për krijuesit me projekt propozime për prodhim të audio incizimeve në fushën e muzikës, përcjellë KultPlus.

Audio incizimi mund të jetë muzikë klasike, xhaz, muzikë rock dhe alternative. Aplikimi është i hapur vetëm për solist dhe grupe muzikore.

Parakushti për aplikim është që veprat e krijuar të jenë të pa publikuar më herët.
Konkursi do të qëndron i hapur deri me 19 shtator 2017 në orën 15:00. / KultPlus.com

Linku: http://krs.prishtinaonline.com/

Të fundit

Të ngjajshme