Tupac: Mendoj që është koha të vdesim për gratë tona

13 Shtator, 2022 - 11:15 pm

Sot shënohen gjithsej 26 vite nga vrasja e reperit amerikan, Tupac Amaru Shakur, shkruan KultPlus.

Përderisa ne të gjithë kemi ardhur nga një grua, emrin tonë e kemi marrur nga një grua, dhe lodrat tona nga një grua, e pyes veten se pse ne marrim nga një grua, pse ne e dhunojmë një grua – a i urrejmë ne gratë tona?

Mendoj që është koha të vdesim për gratë tona, të jemi të vërtetë ndaj grave tona, të tentojmë ti shërojmë gratë tona, sepse nëse nuk e bëjmë do të kemi pastaj një racë fëmijësh që do ti urrejnë zonjat, të cilat i bëjnë fëmijët.

Dhe përderisa burri nuk mund të bëjë fëmijë, ai nuk e ka asnjë të drejtë ti tregojë gruas se ku dhe kur duhet ta bëjë atë.

– Tupac Shakur /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme