‘Unë do t’i laj këmishat tua, nga komplimentet e saj’ (VIDEO)

17 Gusht, 2020 - 8:38 pm

Jehona Sopi ka arritur të pushtojë skenën muzikore dhe zemrën e mijëra adhuruesve. Ka filluar të këndojë që e vogël.

Jehona Sopi, këngëtare e njohur e muzikës argëtuese, në një baladë të sajën e thotë ‘Unë do ti laj këmishat tua’.

Balada është ndër më të fuqishmet e Jehonës ndër vite. Po e sjellim sot, me premtimin për këngë të tjera të mira në të ardhmen.

Bashkangjitur gjeni videon dhe tekstin e këngës.

Ju jeni rritur bashk…
Me sy kuptoheni
Ditën e natën bashk
Vetëm s’martoheni…

Ajo qesh,ti bëhesh diell
Thua se për të i lindur je…
Nuk di mua pse më ke…

Dhe çdo gjë që jetës takoni
Bashk e qani,bashk e festoni
Mua nuk më ftoni…

E unë i laj këmishat tua
Nga komplimentet e saj
Gjersa çahen duart
Sa duroja sa të jem gjallë…

Dhe do ti laj këmishat tua
Ashtu si ti kërkon…
Tapetin e kuq unë do t’ja shtroj
Para jetës tënde hapat kur ja dëgjoj

Vetem se të dashuroj…

Ju jeni rritur bashk…
Me sy kuptoheni
Ditën e natën bashk
Vetëm s’martoheni…

Ajo qesh,ti bëhesh diell
Thua se për të i lindur je…
Nuk di mua pse më kë…

Vetëm shoqe t’jetës e pate
Arsyetimet a janë fakte
Sa ju xhelozoj…

E unë i laj këmishat tua
Nga komplimentet e saj
Gjersa çahen duart
Sa duroja sa të jem gjallë…

Dhe do ti laj këmishat tua
Ashtu si ti kërkon…
Tapetin e kuq unë do t’ja shtroj
Para jetës tënde hapat kur ja dëgjoj

Vetem se të dashuroj…

Do ti laj këmishat tua
Nga komplimentet e saj
Gjersa çahen duart
Sa duroja sa të jem gjallë…

Dhe do ti laj këmishat tua
Ashtu si ti kërkon…
Tapetin e kuq unë do t’ja shtroj
Para jetës tënde hapat kur ja dëgjoj

Vetem se të dashuroj. / KultPlus.com

Të ngjajshme