Unum Festival kaloi të gjitha pritshmëritë këtë vit, Rana e hedhur mbushet me më shumëse 20.000 persona për edicionin e katërt

4 Qershor, 2023 - 6:00 pm

UNUM Festival është rikthyer fuqishëm me edicionin e katërt në plazhin e Rërës së
Hedhur në Shëngjin nga datat 1 deri 6 qershor dhe këtë vit po kalon të gjitha pritshmëritë.
Tashmë, rana e hedhur është mbushur me më shumë se 20.000 persona nga e gjithe bota.

Megjithëse festivali ka filluar, ende kemi 3 ditë të tjera të magjisë së Unum-it përpara nesh ku na
presin tinguj e beats nga dj’s te medhenj boteror si:MARCO CAROLA, RICARDO VILLALOBUS,
SONJA MOONEAR e shume emra tjerë të parezistushëm 24 ore pa ndale.

Të fundit

Të ngjajshme