Vazhdon bashkëpunimi mes Kosovës dhe Izraelit

23 Gusht, 2022 - 4:15 pm

Në shkollën “Prenk Jakova” në Prishtinë, në kuadër të muajit të Rinisë u mbajt një koncert i mrekullueshëm nga nxënës të muzikës nga Kosova e Izraeli.

Qëllim i kësaj ngjarje ishte shkëmbimi kulturor mes Izraelit dhe vendit tonë, ndërsa ofroi për publikun një program të pasur artistik.

Në koncert ishin të pranishëm, ministri i kulturës, Hajrulla Çeku, shefja e kabinetit të Ministrisë së Arsimit, Edita Buçinca, kryetari i komunës Abu Ghosh të Izraelit, Salim Jaber, drejtoresha e shkollës së muzikës “Prenk Jakova” në Prishtinë, Jeta Dida Bujari, nxënës të muzikës e artdashës.

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Ministria e Arsimit ka organizuar disa aktivitete kulturore e artistike dhe vizita të përbashkëta për të rinjët tanë dhe ata të izraelit në qytete të ndryshme të vendit. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme