Vepra ‘Maya’ për piano solo nga Liburn Jupolli vjen edhe në formatin e botuar

14 Janar, 2022 - 6:30 pm

Vepra ‘Maya’ për piano solo nga kompozitori Liburn Jupolli vjen tashmë edhe në formatin e botuar, përcjell KultPlus.

Vepra “MAYA” për piano solo është e kompozuar rreth vitit 2009.

“MAYA” mund të gjendet në librarinë Dukagjini dhe së shpejti vjen edhe në të gjitha libraritë tjera.

Kush nuk e ka zbuluar ende këte vepër mund ta gjeni në format të incizuar në këto dy vegëza:

Youtube – https://www.youtube.com/watch?v=zDjEuHEFA5A
Spotify – https://open.spotify.com/album/4Viqej7IgtZZPX6PcKslQO

Të ngjajshme