‘Western Balkans Youth Orchestra’ vjen me kompozitorë të njohur nga bota

28 Korrik, 2023 - 9:31 pm

Një koncert me kompozitorë të njohur nga bota do të jepet në kuadër të koncertit Western Balkans Youth Orchestra, në Atelen e Pallatit të Rinisë, shkruan KultPlus.

Pjesë e programit koncertal janë vepra nga kompozitorë të njohur botëror si Johannes Brahms, Zoltan Kodály, Arturo Marquez, Dmitri Shostakovich,  dhe Drinor Zymberi (Kosovë).

Koncerti do të mbahet në  Prishtinë, me datën 1 gusht në ora 20:30/KultPlus.com

Philharmonie am 21.8.2022 Foto Georg Lukas 01714114148

Të ngjajshme