‘Zemrën ma mbushe plot me gëzim, në shpirt më mbete margaritar’ (VIDEO)

4 Tetor, 2023 - 12:20 am

Sot KultPlus ua risjell tekstin dhe videon e këngës “Dashuri e humbur”:

Zemrën ma mbushe plot me gëzim,
Në shpirt me mbete margaritar,
Prandaj për mu je melodi,
Të këndoj, këndoj vetëm për ty.

O sa bukur të jenë bashkë zemrat tona prore,
Këndojnë e dashur për ne melodi rinore.
O sa bukur të jenë bashkë zemrat tona prore,
Këndojnë e dashur për ne melodi rinore.

Të dua lumturi pa masë,
Jeta pa ty më duket e zbraztë,
Mos më le të jem i vrazhdë,
Mos të qaj unë ty duke të pasë,
Mos më le të jem i vrazhdë,
Mos të qaj unë ty duke të pasë
.

O sa bukur të jenë bashkë zemrat tona prore,
Këndojnë e dashur për ne melodi rinore.
O sa bukur të jenë bashkë zemrat tona prore,
Këndojnë e dashur për ne melodi rinore./
KultPlus.com

Të ngjajshme