займ на карту онлайн потребительский кредит

”Këtë bashkim kombëtar e duam të gjithë, bashkim në fitore e në krenari”

14 Tetor, 2019 - 11:50 pm

Shkruan Nezir Kraki

Këtë bashkim kombëtar e duam të gjithë. Bashkim në fitore, në suksese, në krenari.

Prandaj na duhen urgjentisht një Kosovë e një Shqipëri që na bëjnë krenarë dhe na motivojnë për suksese e fitore.

Veç kështu do e ndiejmë më afër njëri-tjetrin, jo me dështime e vuajtje nga menaxhimi e mbrapshtë i fateve tona.

T’bashkuar n’fitore e n’suksese, pastaj edhe n’gjeografi nëse e meritojmë. / KultPlus.com

Të ngjajshme