займ на карту онлайн потребительский кредит

Politikanët e sotëm kosovarë duhet të skuqen nga figura madhore e Hasan Prishtinës

14 Gusht, 2019 - 10:57 pm

Historiografia shqiptare duhet ta rishikojë rolin dhe vendin e Hasan Prishtinës në lëvizjen kombëtare dhe shtetndërtimin, siç duhet ta rishikojë edhe rolin e Kosovës në këtë proces nga Kriza Lindore, veçmas nga Lidhja Shqiptare e Prizrenit e këndej, duke e parë atë si qendër të saj dhe jo si periferi tragjike.

Ndërsa politikanët e sotëm të Kosovës, që shtetin e kanë kthyer në plaçkë, duhet të skuqen nga referimi kësaj figure madhore që shkriu gjithë çfarë pati dhe jetën për çështjen kombëtare. /KultPlus.com

Të ngjajshme