Qytetarë të nderuar, dhe ju katundarë të shumtë që rroni në qytet

29 Qershor, 2020 - 8:47 pm

Nga: Arben I. Kastrati

Nëse eventualisht gjeni ndokund një M2 gjelbërim kudo në Prishtinë, lajmërojeni urgjentisht Shpend Ahmetin, le t’i jap leje për ndërtim.

I shkruani në: nëse.nuk.më.pyesni.asgjë.nuk.ju.gënjejë@shpendahmeti.com

****

Ky qytet i shpërfytyruar nga udhëheqja e Shpend Ahmetit, ka vetëm një të përbashkët me të shkuarën – emrin.

Sophomania e tij, është për tu trajtuar seriozisht.

Arben I. Kastrati /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme