Ramë Lahaj: Mos i harroni njerëzit tuaj të dashur, jeta është e shkurtër e suksesi gënjeshtër e madhe

4 Shtator, 2019 - 11:19 am

Ritmi i shpejtë i jetës dhe vrapimi drejt suksesit, shpesh na bënë t’i harrojmë njerëzit më të dashur e të kthehemi për ta kaluar kohë bashkë me ta.

Këtë mesazh, përmes një statusi në Facebook e ka përcjellur tenori shqiptar, sot me famë ndërkombëtare, Ramë Lahaj, i cili përmes një fotografie në natyrë me një prej personave më të dashur për të ka dërguar tek ndjekësit e tij një mesazh shumë domethënës. Ai ka theksuar që nuk duhet të harrojmë të kthehemi aty ku nisi gjithçka si pasojë e dashurisë së madhe e ku dashuria nuk kishte asnjë interes përpos mirësisë.

“Kur ritmi jetësor më merr para dhe njëfarë forme ma zë frymën, me shumë obligime dhe më bënë të ndihem sikur gjithçka dhe çdo sekondë duhet kalkuluar për hir të suksesit dhe një jete luksoze që vjen si rrjedhojë e egos sonë, atëherë vendosi të kthehem krejt në fillim, aty ku nisi gjithçka si pasojë e dashurisë së madhe, ku ditët ishin të ndritura e të shenjta e ku dashuria s’kishte asnjë interes përpos mirësisë. 

Mos i harroni njerëzit tuaj të dashur, duani fort ata sepse jeta është e shkurtër e suksesi gënjeshtër e madhe!” / KultPlus.com

Të ngjajshme